35 Aniversari de CANAE

El cap de setmana del 9 de setembre, Xarxa Aitana va estar en Madrid amb més de 80 persones, tant estudiants, com diputats, velles glòries i representants de federacións, pel acte del 35 aniversari de CANAE.

L’acte va ser molt dinàmic i ple de sorpreses com la presentació per part de Iván Bertachini (vella glòria de CANAE) i Luna Pérez (actual junta de Xarxa Aitana). A més, el comiat de Andrea Henry i Daniel Sierra. Finalment, gaudirem d’un catering, un fotoràpid i molts riures amb els convidats.

El dia següent es va dur a terme una asamblea confederal extraordinària en el que es va aprovar un nou pla de treball per al curs escolar del 2022-2023, l’incorporació a CANAE d’una nova federació (FADAEX, d’Extremadura) i la reactivació de la federació de les illes Balears (FADAE Balear). Posteriorment, la dimissió de Andrea Henry com presidenta i Daniel Sierra de secretari. A continuació, vam realitzar la votació de puestos representatius de CANAE a les diferents plataformes i organitzacions que compartim espai.

Xarxa Aitana en l’assemblea confederal extraordinària

Al mateix temps vam elegir a la nova junta directiva; Antonio Amante Sánchez amb la presidència, Enrique Martínez Quirós amb la vicepresidència, Carla Montalvà Monet secretaria i responsable en l’àrea de incidència política, Adrián Adam Sanz com tresorer i responsable del àrea de comunicació, Patricia Villa Hernández en diferents àrees (diversitat, equitat, inclusió i internacional), Candela Alcaraz Barahonda responsable de les àrees de ensenyaments especials i desenvolupament sostenible, i per últim Wendy González Cruz responsable de convivència escolar i qualitat educativa.

Per últim i amb la nova junta directiva, va finalitzar la trobada.