12 d’agost: Dia internacional de la joventut

Per què se celebra aquest dia? Quina és la finalitat?

“En 1999, l’Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 12 d’agost com el Dia Internacional de la Joventut, una celebració anual que busca promoure el paper dels joves com a socis essencials en els processos de canvi i generar un espai per a generar consciència sobre els desafiaments i problemes als quals aquests s’enfronten.” – ONU

Des de Xarxa Aitana ens veiem afectats per la causa, és per això que busquem fomentar la participació dels joves en tots els àmbits de la societat, ja siga en política o en grups d’influència social. Et convidem a cooperar amb nosaltres. Inscriu-te per a participar en la Xarxa d’Estudiants de la Comunitat Valenciana – Xarxa Aitana mitjançant el següent enllaç:  Sol·licitud d’Inscripció en la Xarxa Aitana