Intervenció en la Comissió d’Estudi sobre l’Assetjament Escolar

El president de la Xarxa d’Estudiants de la Comunitat Valenciana, Enrique Martínez Quirós, ha comparegut a la Comissió Especial d’Estudi sobre l’Assetjament Escolar de les Corts Valencianes.

Les nostres propostes per a acabar amb l’assetjament escolar i fomentar la convivència escolar en positiu es basen en la fonamental promoció de l’educació no formal als centres amb projectes educatius i mitjançant la col·laboració amb entitats juvenils, a més de ser precissa l’assignació de més recursos.

Cal fomentar l’educació emocional i la digital per controlar les situacions d’assetjament, així com dotar de recursos els centres, promocionar els valors, la capacitació personal més àmplia i la participació social, a més d’un oci educatiu, alternatiu i segur.